2 Ağustos 2015 Pazar

Dereotlu Krep

Malzemeler
  • 2 yumurta 
  • 2 su bardağı süt
  • 100 gr kaşar peynir yada beyaz peynir
  • 2 su bardağı un
  • Yarım demet doğranmış dereotu
  • 1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı
  • Yumurta,süt,ezilmiş peyniri iyice karıştırdıktan sonra doğranmış dereotunu ekleyin.
  • Tavaya bir damla zeytinyağ koyup bir parça kağıt havlu ile tavaya iyice sürün .
  • Tavayı iyice ısıttıktan sonra bir kepçe krep malzemesi koyup yayın ve arkalı önlü pişirin.
  • Hamurunuz bitene kadar bu şekilde pişirmeye devam edin .
  • Afiyet şifa olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elma Sirkesi

Malzemeler Yeterince elma 1 yemek kaşığı şeker Icme suyu 1 silme cay kasigi kaya tuzu 2 lt lik kavanoz Yapılışı 1. Elmalari iyi...