- 1 bağ semiz otu
- 1 adet domates
- 1 tatlıkaşığı biber salçası
- 1 adet soğan
- tuz
- zeytinyağı
- 1 çay bardağı et suyu
- Semiz otunu temizleyip iyice yıkayıp süzün.
- Sapları ile birlikte normal büyüklükte doğrayin.
- Soğanı yemeklik doğrayıp bir miktar zeytinyağında kavurun.
- Pembeleşince salçayı ekleyip karıştırın.
- Minik doğranmış domates, semiz otunu ilave edip tuzunu ekleyip karıştırın.
- Üzerine et suyunu ilave edin.
- Kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakın.
- Yumuşayınca altını kapatıp dinlendirin.
- Ilık olarak sarimsakli yoğurt ile servis edin.
- Afiyet Olsun…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder