- 1 adet kuru soğan
- 4 adet kabak
- 2 adet domates
- 2 adet yeşil biber
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- Zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 1 limon
- Kuru nane
- Soğanı minik minik doğrayip üzerine zeytinyağıni ilave edip kavurun.
- Sararan soğana salçayı ilave edip kavurmaya devam edin.
- Minik doğranmış yeşil biber ve domatesleri de ekleyin.
- Küp doğranmış kabak ve haşlanmış nohutu da ekleyip karıştırın.
- Üzerini örtecek kadar su ilave edip pişmeye bırakın.
- Yemeği ocaktan indirmeye yakin üzerine ezilmis sarımsaklı naneli limon suyu gezdirin.
- Dinlenen kabak yemeğini afiyetle yiyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder