- 1 adet kereviz
- 3-4 kaşık koyu yoğurt
- 1 dis sarımsak
- Kereviz yaprağı
- Ceviz
- Zeytinyağı
- 2 kaşık zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı salça
- Kuru nane
- Kerevizi rendeleyip 2 kaşık zeytinyağı ilavesiyle soteleyin.
- Sarımsak ve yoğurdu karıştırın.
- Havucu rendeleyin. İsterseniz kereviz ile birlikte soteleyebilirsiniz. Ben böyle seviyorum:)
- Salçayi yağda kavurup nane ilave edip ocaktan alın.
- Servis tabağına rendelenmiş havucu, yoğurtla buluşturduğunuz kereviz alın.
- Üzerine kıyılmış kereviz yaprakları ve sosu ekleyin.
- Üzerini ceviz ile susleyin.
- Şifa olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder